Allmänna villkor

Våra allmänna villkor som gäller för gäster på Hotell Munkeröd återfinns nedan.

Bokning, bekräftelse och personlig kod
När önskat rumsalternativ valts och kortbetalning gjorts mottar du en bokningsbekräftelse. Gästen erhåller också ett rumsnummer tillsammans med en kod för att få tillgång till hotellet och nyckelskåpet. Koden är personlig och gästen kan själv välja att få koden via sms, mejl eller båda leveransalternativen om så önskas. Vid händelse av att du skulle tappa bort din kod så kontakta hotellet.
När du som gäst gör din hotellbokning hos oss är du skyldig att uppge namn, adress samt tid för ankomst och avresa.

Kortbetalning
Hotell Munkeröd accepterar betalning från följande kreditkortsbolag: Visa, MasterCard, Diners och Eurocard.

Tider för in- och utcheckning
Samtliga bokade hotellrum garanteras vara klara för incheckning från kl. 14:00 på ankomstdagen. Utcheckning sker senast kl. 11:00 på avresedagen.

Avbokning och utebliven ankomst
Gäster som vill göra en avbokning kan göra detta fram tills kl. 16:00 dagen innan ankomst (lokal tid för hotellet). Avbokning inom ovanstående tidsram återbetalas inom en vecka. Om gästen inte dyker upp eller avbokning sker senare än kl. 16:00 debiterar hotellet för ett dygn.

Ändrad avresedag och hotellvistelse på obestämd tid
Om din bokning gäller en viss tidsperiod men avresedagen ändras kan det innebära en justering av angivet pris. Detta ska meddelas senast kl. 16:00 dagen innan avresa.
Om hotellvistelsen förlängs med en dag i taget om du som gäst bor på obestämd tid är du skyldig att meddela avresan senast kl. 16.00 dagen före.
Om kontakt inte sker med hotellet om tidsändringar eller planerad avresa, enligt angiven tid ovan, debiteras ett dygn.

18-åldersgräns
Hotell Munkeröd har 18-åldersgräns för samtliga bokningar, och hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningar gjorda av minderåriga genom legitimationskontroll .

Personuppgifter
De personuppgifter som lämnats vid hotellbokningar används av Hotell Munkeröd för att kunna erbjuda, administrera, följa upp och ta betalt för våra tjänster. I detta räknas även kommunikation i syfte att påminna eller informera om din bokning – före och under din vistelse.

Ansvar vid hotellskador och rökfritt
Lokalskador som åsamkats av gästen under hotellvistelsen kommer att debiteras. Observera att hotellet är rökfritt.

Husdjur
Hela hotellet är djurfritt.

Din egen säkerhet
Se till att du vet var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare finns.